Home sweet home

Nu är vi hemma igen. Så jätteskönt efter ett ganska udda SM för mina grabbar. För alla mina tre grabbar! Om vi börjar med den "lille" grabben, Olle, som fick börja veckan med sin 3-års födelsedag. Han fick tårta, grisöra och en knut att fira sin dag med. Och såklart hurrades det en del för honom också. Och brevid oss på båda sidor bodde det hundar så han fick delat ut lite goa ben till sina hundkompisar också =) En fin dag för honom !

Sen har vi Junioren då : Mackan. Han har haft en tuff vecka. Det började bra i måndags med medalj och sen närmade sig hans långlopp över 5000m. Detta har alltid varit en av Mackans bästa distans. Men efter sina 3 veckors långa förkylning i våras så har det blivit lite omkastningar ... =) Det tar lite tid att hämta upp det man missar på en sån sjukperiod. Även om man är igång och det känns fint så tar det lite tid ändå. Men starten gick, och det gick fint. Han slutade femma efter bla 3 av dom killarna som ska till VM med Mackan, så det är ett supergott betyg för dom allihopa !! Men sen började det krångla för Mackan, tisdagen kom med regn och fuktigt som sjutton i skogen och nu satte sig hostan i vägen. Han hade svårt för att få luft när han ansträngde sig och det var bara att bryta tävlandet och åka hem och kurera sig. Synd.... Men onsdagen kom med sol och något torrare väder så han provade igen. Det höll väl ganska bra och han tog sig igenom även torsdagen på detta sätt. Fredag var det ösregn igen och vi åkte bara och vände på tävlingsplatsen sen hem och så sov han resten av dagen. Nu bestämde vi att måndagen ska tillbringas hos farbror doktorn, för att se vad som vi kan få hjälp med.  Lördagen på SM avslutades med 2 guld, solen var ju framma igen !!! Vet att det känns bättre nu, när han är i Nyköping igen så det bådar gott. Men idag blir det i alla fall doktorn. Hoppas han får hjälp nu då !

Och då till åldermannan i sällskapet =) Perka har legat ( läs LEGAT) sjuk halva torsdagen och fram tills nu. Med feber och förkylning. Han kände även i början av veckan att det var något på gång och i torsdags bröt det ut. Så det blev lite annorlunda även för honom. Det fick kastas om en del i besättningarna där han skulle suttit och han fick åka och lägga sig i vagnen och sova han med! Helt plötsligt kände jag mig som friskast i världen =)

Och till detta har vi också firat gubben som fyllde 46 i lördags. Han fick ingen tårta med väl ett nytt paddelfodral av mig och mackan och olle. Och han hoppar ju gärna över tårtan, men jag hade ju gärna tagit en bit =)

Som sagt nu är vi hemma. Och startade vår sista semestervecka med att åka till veterinären med Olle. Han drog på sig ett otäckt våteksem dom sista dagarna på SM och jag klippte rent och försökte stoppa men det gick inte. Så igår fick vi snällt åka till Vara och raka och få penicillin. Han har så ont. Det sitter på båda sidor i ansiktet och han lider. Han gick och småpep hela dagen här igår och då hade han ändå fått en spruta för smärtan. Men det blir snart bättre. Penincillinet tar ganska fort det värsta. Han fick sånt här även förra året ju, stackarn =(



Här har Olle somnat gott på Öbbes ben. Han gillar verkligen Öbbe - Öbbe vet hur man klappar skönt han =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0