Husvagn sökes

Vi ska köpa ny husvagn. Eller inte NY då men ny för oss. Den gamla lyxvagnen som vi haft förmånen att få ha som våran nu i 10 är död. Eller ja den lever, men på lånad tid om man säger så =) Den läcker in vatten och så kan vi inte ha det. När vi var på SM i Hofors för några veckor sen rann det vatten på väggen... Inte bra alls ju !!
Vi rev ut halva vagnen för ca 5 år sen och gjorde om det som läckte då. Vi satte väv och målade väggar och tak och la ett sånt klickgolv ! Sydde lite nya gardiner och den var som lyxigt ny. Men nu är det slut. Nu får den flytta hem till svärmor och svärfar igen. Dom ska nog täcka över den och ha den som extrarum. Det blir den bra som! 

Så har ni en fin och fräsch husvagn som är till salu? Den behöver inte alls vara så ny men hel och ren ! Och så ska den ha "sovrum"! Alltså ena änden av vagnen ska vara så det kan vara nerbäddad för 2 personer hela tiden. Och sen ska allt funka. El och gasol och kyl. Vi vill verkligen INTE laga igen. Där har vi redan varit. Och så får det absolut inte vara fukt i den. Ett fukttest ska vara gjort innan vi köper nån vagn. För sånt är lurigt !!!

Så hör av er om ni har någon på lager =) Eller vet nån som ska sälja så här efter semestern !!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

köp henkos ;)

2011-08-06 @ 21:59:57
Postat av: Lôtten

Anonym är rolig !!! Hahaha... men ska vi bo alla 7 där + två hundar, eller var ska stackars Henko och hans familj bo ? =)

2011-08-07 @ 16:03:59
URL: http://lottensplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0