Husvagn kanske funnen =)

Har fått en hel del frågor om hur husvagnen var som vi var o kollade på !
Den var

FIN

Men det va ju det med gasolen. Han/vi fick inte igång värmen på gasolen och inte heller kylskåpet. Både värmen och kylen funkade på el men vi behöver en vagn där båda dom sakerna även kan gå på gasol. Ibland kan vi ha tävlingar så långt upp i sverige som Luleå och då behöver kylen funka på vägen upp. Alltså på gasolen. Men annars - mmm mm mm !! Golvet var som nytt, alla dörrar och lister var helt hela! Dynorna var visserligen väldigt röda men hela och helt rena! Gasolspisen var nog helt oanvänd =) OCH det fanns ugn! Kylskåpet var av den större sorten vilket underlättar för mat-Lotta ännu mer! Han hade också lagt in golvvärme. Fläkt över spisen fanns. Indragen antenn. (vi brukar inte ha TV med men kanske vill man det ibland) Och såklart ingen FUKT !!

Så vad göra då ? Jo när vi sa till "gubben" att vi var intresserade av vagnen men inte om värmen och kylen inte funkar på gasol så sa han att han kan kolla upp det. Och nu när jag pratade med honom på förmiddagen idag så var dom på väg till en husvagnsaffär med den för att det skulle nog fixas där. Det var inga stora grejor verkade det som men han skulle göra vad han kunde! Så OM han ordnar detta så kanske kanske vi gör affär av det hela!

Den är ju som sagt lite över vår tänkta budget MEN det är en kvalitetsvagn av bästa sort så vi har vagn i många många många kanotår ! Och det var rymlig. Bra när man är 3 vuxna och 1 stor hund! Många + helt enkelt !!

Fortsättning följer !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0