Äntligen är han här

 
Idag kommer han äntligen hem igen ! Min lille !!!!
Han har varit i Nyköping på en veckas träningsläger !
Dom har säkert haft det kanon. Men just nu tycker jag det ska blir
så göttigt att han kommer hem igen. Han har med sig en kompis
som ska vara här resten av veckan och träna. Så nu blir det full rulle !

Fighter

Måndagmorgon.... veckans värsta stund. Så känner jag varje måndag ! Men idag är det nått som är annorlunda. Kan inte sätta fingret på det men har utnyttjat det till max. Har tvättat, gått långpromme, kort promme med mamman, gått ett varv med snabeldragaren och torkat golven. Och till det klippt klorna på Ollekollen! Och massor har vi även fått gjort i helgen. Dock lite på gubbens bekostnad, han har lite jobbigt med sin Twar igen så han har inte kunnat träna så det har gett lite extratid för våra hem-infall =) Tråkig anledning dock :( Tycker så synd om honom, han blir så påverkad och det är riktigt jobbigt för honom!
 
Fredagsridning tillbringades på Rocky denna gång. Har inte ridigt denna enorma häst förut men han var en kämpe! Stor som ett höghus men snäll som en Olle! Och helt underbar i dressyren. Han var riktigt hjälpsam och på bettet =) Han tog alla hjälper, bra eller dåliga och gjorde det jag försökte be om! Man lärde sig massor av honom. För när ridläraren rättade till det man gjorde lite tokigt, och man provade att göra rätt - då visade han tydligt att SÅ skulle det ju vara för att bli helt perfekt! Mycket kul häst. Hade hört att han var lat, men inte då! Vi hade en härlig stund, Rocky och Jag. Och på lördag ska jag göra en uteritt på Rocky. Ska bli spännande. Gillar att rida ute, men att rida ute på ridskolehästar är ju inte riktigt samma sak som att rida ute på tex Diddi, som alltid rids ute ! Men det blir säkert hur kul som helst ! Ridning både fredag och lördag kan ju bara bli bra!
 
   
 

Tihiooooo

JAG SKA GÅ PÅ DIRTY DANCING !!!

Med Maria ! Och vi ska ha sååååå kul i stockholm , hon o jag !
Första parkett, hotell, frukostbuffé, shopping, kvällsnöje. Bra blir det !
Felfritt

Ännu en tidig morgon. Ännu en morgon i stallet. Gubben tror nog snart jag flyttat dit ! Men han är allt med mig. Med och tittar på sitt duktiga kusinbarn Lisa som är med på hopptävlingen denna helgen. Hon har hoppat 1.20 m både igår och idag med strålande resultat. Igår fick hon och hennes häst Tina Turner till en vägran men ändå en jättebra runda. Och idag så gick hon snäppet bättre. 0 fel och direkt på omhoppning där hon även då gjorde 0 fel och en bra tid ! Jättenöjd var hon! Och även Tina var nog nöjd. Hon fiskade i våra fickor efter morötter som belöning. En skitskön häst med en skitskön ryttare o ägare !! Go Lisa och Tina !! Ni gjorde det kanonbra !
 
 

Åt Hästväg

Idag är det fredag ! Veckans klart roligaste dag ! Dels är jag alltid ledig på fredagar och dels så har jag veckans ridlektion då ! Idag är det dock bara det ena som är rätt. Att jag är ledig. Alla lektioner är inställda idag och hela helgen på LRK för att det är en jättestor hopptävling denna helg. Men i god föreningsanda , och för att gynna mitt hästbegär så ska jag vara med idag och "jobba" på tävlingen. Jag ska dagen till ära vara Ban-Personal! Det ska bli riktigt spännande. Jag är ju en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Jag tycker att man ska engagera sig, och berika sig. Och om ens ungar håller på i nån föreningen tycker jag man SKA deltaga på bästa möjliga sätt ! Alla kan göra nått men ingen kan göra allt ! Men just LRK är ju mitt intresse, men likaså vill jag, och tycker att man ska engagera sig ! Och det är ju i egenintresse med ! Jag får ju lära mig, och vara med där jag tycker det är som roligast ! Så idag ska jag akta mig - för dom otroliga hästarna som ska hoppas av dom otroliga ryttarna över dessa otroligt höga hindrerna som vil ställade upp igår kväll. Akta mig så jag inte blir översprungen =)
 
 
Hoppas dom inte menar detta med Ban-Personal ??

 

Cross i taket

Jag kan bara säga FÖRLÅT. För att jag har liksom lite försvunnit. Inte vet jag vem jag egentligen säger förlåt till, för jag får ju dock inte jättemånga kommentarer. Men igen, jag bloggar ju inte för kommentarerna men FLUCKTARE kan ge sig till känna. Ingen har skadats för det =) Men back on track, jag får inte riktigt till det för mig. Tiden räcker inte till för att energinivåerna inte är så skyhöga just nu. Regnet liksom suger ur allt levande ! Jag lider av vädret. Hör massa människor säga att det är jobbigt och äckligt .... det är det fast gånger 10 typ ! Men men , snart är väl vintern här . Kan ju bara hoppas att det i alla fall blir en riktig vinter. Snö och lagom kallt och ljust och fint. Det skulle jag gilla ! Men något plus i det hela är att jag i alla fall verkar ha kommit igång med lite träning igen. Simningen som jag ju hatar gör jag i alla fall en gång i veckan. Jag rider minst en gång i veckan och igår var jag också duktig och ställde mig på Crosstrainern på badhuset en stund. Lovade mig själv att stå i 15 minuter men det höll jag inte. Jag stod i 23 minuter ! Så lite uppåt är det allt. Och det behövs, när t o m Ollepromenaderna känns sådär, för allt regn ! När jag till o med behöver lite pepp för att gå med bästisen !


Tandagnissel

Har varit hos tandis idag. Huu jag är ju verkligen en sån som hatar tandis. Eller i alla fall det som händer hos tandis och känslan innan. Idag hade jag heller ingen som gick med mig, så idag var det tusen gånger värre. Fick ladda med ett par Citodon för att kunna ta mig dit! Hela kroppen gjorde ont innan jag kom iväg. Men väl där gick det fint. Dock var det inte min vanliga snälla Tandläkar-Ingela idag utan en annan dam. Det är så att dom ska operera ut en visdomstand på mig. Under narkos och då är det denna damen som gör sånt. Så då fick jag gå på en extra undersökning hos henne. För hon kunde ju inte bara tro på bilderna och journalen som Ingela skickat till henne. Usch vad dom vill sno en på pengar ! Och dyr var hon! Men det är ju Folktandvården, det vet man ju sen innan. En undersökning hos henne, var dubbelt så dyr som hos min Ingela.! Skitställe ! Och inte blir operationen billig heller. För inte är det så att vi som är rädda ska slippa undan, utan nej, vi ska betala för oss minsann. 5500 svenska riksdaler kommer jag få punga ut med, för att få ut tandafan ! Ajajaj , lagom till julklappsinköpen =( Mindre kul minsann ! Jaja, det måste ju göras. Men det retar mig massor, att jag kunde sluppit 1400:- av det, om hon bara hade förstått att bilderna och journalen från Ingela hade räckt. Men inte då ! Trams av dom säger jag bara !
 

I´m swimming in the rain

Usch o fy va himlans tråkigt väder det är här ! Ska det behöva vara så här ? Så man liksom inte ens vill gå ut ? Konstigt, genast längtar man till värmen igen .... Älskar värme ! Hatar hösten ! Men men, snart kommer vintern och jag hoppas verkligen på en riktig vinter. Med massor av snö och en sisådär 7-9 minusgrader ! Önska kostar ingenting =) Idag har jag varit o simmat. Det ska vara väldigt bra för mig säger doktorn =) Och det är det, det vet jag ju men jag tycker det är så himlans förbaskat tråkigt ! Alltså så tråkigt att redan när jag simmat 100 meter så börjar jag fundera på om jag inte kan skita i resten ! Så resten är på ren viljestyrka, och än så längre jag viljan att simma färdigt vunnit över viljan att gå upp o värma mig i bastun ! Den dagen kommer nog, när jag hellre bastar =) Och i god positiv blogganda ( tack Emma för att du lärt mig det ) så avslutar jag med något positivt - jag älskar min nya baddräkt och det är bara 3 dagar kvar tills fredagsridningen !!!


Förresten - kan ni flyta ? Alltså vi har haft väldigt roligt åt detta i Turkiet, jag och grabbarna . Dom kan typ inte flyta. Eller dom kan flyta när dom rör händerna som man ju gör men jag kan flyta helt still utan att röra något. Jag kan även sitta i vattnet utan att sjunka. Jag kan typ sitta skräddare med händerna över ytan och flyta ändå. Det har dom tjatat om hela veckan, att jag är typ onormal. Det måste väl ändå vara dom som är onormala väl ?

RSS 2.0