Till Salu

eller ännu bättre - Gratis.
Och som dom lärde säger - gratis är gott!

Men du får hämta den här hos oss,  det ingår inte leverans.
Utan lite jobb får du allt lägga för att slippa betala.
Men dock GRATIS !! Och du vet väl - Gratis är gott !

Så du är välkommen, när som helst under helgen att komma.
Först till kvarn gäller. Vi håller ej, vaktar ej eller paxar inte alls.
Utan om du är tillräckligt snabb då är den din. Helt gratis. Gratis är gott!

Så välkommen att hämta den JÄVLA FÅGELJÄVULEN som väcker mig
varje jävla morgon 04.45 och håller på att vrålar i ca 30 minuter så
jag säkert helt har vaknat till o inte kan somna om alls mer den morgonen.

Det sägs att fågeln kvittrar - jag anser inte det. Jag anser att den vrålar.
Men om det låter bättre - så visst fan kan jag väl säga att du får en fin,
kvittrande vårfågel , helt gratis om du kommer o hämtar den. Gratis är gott.

Ta med en burjävul !!!!!


Kanske dax att fågelhunden gör lite nytta UTE !!!


Tittar våren fram ?

Först en up-date !! Min svanskota var inte bruten, utan förenklat, var det var typ min sjukdom som gjorde att jag fick ont. Jag har ju en hel del förbeningar och förkalkningar i ryggen och höfter, (och axlar och skuldror) , så även längst ner i ryggen = svanskotan. Och dom stötarna som jag antagligen blev utsatt för , gjorde att det slet och drog och böjde såpass att jag fick så himlans ont. Och inte nog med det - nu har min sjukdom gjort sig rejält till känna. Nu vill kroppen inte mer. Inte utan att ladda om. Nu vill den vila, tränas och laddas upp igen! Så får det bli !! För hjärnan har helt lagt av. Jag är farlig nu. Jag hänger inte alls med. Kanske ska låta bli bilen ett tag till! För signalerna mellan tanke och handling är sååååå lång just nu. Men det blir såklart snart bättre !! Behöver bara stänga av lite, så det får bli tid för omstart !!!

Men NU - känner ni ? Våren är på väg ! Är inte det en riktig uppladdning så vet jag inte vad ! Värmen är på väg, jag känner det ! Äntligen. Den här vintern har tagit hårt, så det är en efterlängtat värme som kommer nu. Det ska bli skönt att titta ut genom fönstret och slippa känna ångesten av det vidriga vädret som varit. Ska bli underbart att bara ta vårjackan när man ska gå promme. Vårjackan och mössan - det är livet det. Långisarna har faktiskt inte varit på denna veckan, men mössan får allt hänga kvar ett tag till! Jag gillar mina mössor! Jag gillar alla mina närmare 100 mössor !!


Gå ut !


Gör vad VI kan


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp,
polio och mässling.


Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.
Det är också bra.


Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.


Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanjFoto: © UNICEF/Asselin


Long time ....

Nu är jag här igen ! Har varit i ryggläge lite men nu är jag snart back on track hoppas jag. För idag har jag varit o fått massage. Det gör verkligen susen med den onda kroppen! Det gör ju lite gött ont under tiden men sen , efter är det så himlans gött. Och jag har varit ute o cyklat lite nu med. Jag tog sele och flexikoppel på Olle och hoppade upp på cykeln. Och gubben passade på att göra ett löppass brevid oss. Det funkar hur fint som helst för mig och Olle såhär. Jag hade ju alltid Elvisen i en Springer, så han satt fast med en fjäder i cykeln. Men med Olle känns det så himlans osäkert. Dels är han såå himlans mycket starkare, och dels så får han ju nojor ibland när han ser nått , och då kommer han välta mig. Och välter han mig, kommer han aldrig våga springa mer brevid en cykel. Så vi provar så här! Än så länge med strålande resultat! Och så klädde jag mig riktigt varmt och åkte bort till stallet en sväng. Det är dressyrtävling där i helgen, och Skara Hästsport var där och sålde massa saker. Och hos dom hade jag beställt en Seat Saver. En gelepad som man fäster på sadeln , så man kan spara sin rygg. Har hört mig för, och det kan vara det som gör att jag klarar av att rida! Så jag köpte en sån och tittade en liten stund på dom otroligt duktiga ryttarna och hästarna! Jag tycker det är fantastiskt vad dom får ihop tillsammans. Ett underbart samspel. Man kan inte annat än njuta av att få se dom en liten stund ! Man kan ju alltid hoppas att det smittar av sig lite =) Eller att man får lite tips i alla fall ! kanske att hoppas på för mycket ....En sån här har jag köpt mig, man fäster den på den vanliga sadeln så skyddar man ryggen jättemycket!


Klipp klipp

Idag gör jag klipp. Första klippet gjorde jag när jag var på stan med mamma på förmiddagen. Jag skulle köpa nya blommor till vardagsrummet och då passade jag på att åka förbi Jysk när vi ändå var så nära. Jag tänkte kolla på stolar till husvagnen. Jag köpte ju The Bord förra helgen. Har tittat på det bordet väldigt länge nu, och så slog jag ju till. Och nu var det dax för riktiga stolar. Det har jag saknat länge ... Skulle bara titta, men där stod dom! Lätta, stabila, aliminiumställning, ihopfällbara och till råga på allt - Grå, precis som bordet! Så jag är så nöjd med mitt klipp ! Och det är positionsstolar, så det går fint att sola i dom med! Är ju alltid gött mellan loppen tänker jag, men sen hinns det oftast inte med ändå =)

Andra klippet har jag börjat med här ikväll. Jag har klippt till våra nya gardiner till husvagnen. Och sytt 1 kappa klart! Har fått gubben att skruva upp alla gardinspiraler, så jag säkert mäter rätt. Längderna jag ska ha vid sidan, väntar jag med tills mamma kan hjälpa mig. Tyget är så tunt och jag är inte sååå bra på att få det helt rakt då. Går lättare med vanligt gardintyg, så kapporna gör jag själv. Det är så gött att se att det växer fram i vagnen! Det är 3 veckor kvar tills första tävlingshelgen så det närmar sig! Det går fortare än man tror så nu gasar jag symaskinen i botten! Nu får den fina lagomgamla pärlar bekänna färg !!


Let's drink and dance

Fredag idag. Fredag den 13-onde. Jag tror ju faktiskt lite att det är ingen bra dag då. Det kanske i ärlighetens namn är så att jag återskapar något i efterhand som inte varit bra =) Som idag, fredag är ju RID-DAG. Men nä, icke sa doktorn. Jag var och röntgade min svanskota igår, och man får ju inte reda på där vad det är för fel, men dom sa som så : avstå du denna gång ! Så kan du säkert rida om 2 veckor istället ! Vet inte om det är positivt eller negativt, men jag gjorde som dom sa och avstod idag. Hade aldrig gått att sitta i sadeln. Men jag var där, och va med dom andra och njöt så gott jag kunde av det hela ändå. Var med Becka och hennes häst och det var bra det med ! Fredag är ju också Let's Dance-kväll på tv ... och vi drog fram en av våra goa viner. Idag hittade vi en som en av deltagarna i Let's Dance har varit med och tagit fram. Eller han är i allafall på bild på vinet! Så den blev det till maten och tv:n ... En god en, från 2002. Vass i början, gillade den inte direkt, men efter den stått en kvart öppnad så blev den supergod ! Husse gillade den skarpt !! Han fick en del mer än mig han .... jag är snäll ja!Och jag måste bara berätta - igår joggade jag 2,7 kilometer utan att gå något alls !! Heja mig !!


man ska bygga sakta

Jag har klarat av ännu ett joggingpass. Tar det sakta men säkert men det går i alla fall framåt när jag joggar =) Detta passet av det hela familjen som gjorde tillsammans. Himlans mysigt. Mackan sprang med Olle och så var det gubben som fick puscha mig. Eller vi sprang ju tillsammans men med Olle kan det blir lite intervaller av det hela , då det ska kissas massor av gånger och även göras nr 2 ett par gånger ! Vi hade gjort en ny plan denna gång, då jag ville springa lite längre än vad jag gjort förut. Det är nämligen så att när jag närmar mig bilen, när jag ser bilen blir jag urtrött. Jag vet att det är psykiskt, att jag såklart inte blir så trött direkt, men det är riktigt tufft då. Så nu hade vi planerat att ungäfär på mitten, mellan en grusväg och en sväng, skulle jag vända och springa tillbaka till svängen och sen tillbaka igen åt rätt håll ! Det var jobbigare denna gång, redan efter en kort stund började jag låta som ett tröskverk men jag hängde i. Grabbarna hoppade omkring brevid som småkaniner. Medans jag knappt kan andas, hoppar o skuttar dom, pratar skit och skrattar och har allmänt kul! =) Och det gick fint, jag luffsade hela 2,54 km utan att gå ens en halvmeter! Och lite lite snabbare snitt-tid fick jag också! Jag var väldigt nöjd med mig själv, när dom lämnade av mig vid bilen och rusade iväg på sitt andra varv. Efter det varvet lämnade dom av Olle hos mig och vi tog bilen hem. Grabbarna sprang ett varv till och sen hem! Det är i alla fall himlans härligt att göra saker ihop, även om det är sånna här saker ! Allt blir kul tillsammans !

 Olle blev ganska trött efter sitt pass !! Men OJ va han tycker det är roligt att vara med oss och få springa !!!

Goda vänners lag !
Påskafton firas med Kajsa och Mange.
Såklart har vi minisenioren Mackan hemma med
så kvällen kan ju inte bli så mycket bättre alls !!

Ha en skön påsk!
Det tänker jag ha!


Run Baby, Run

Igår kom äntligen Rycket. The Rycket ! Har funderat och sugit på den karamellen ett par veckor nu. Hade tänkt slänga in det i fjällen , men fick inte riktigt tid till det. Hade egentligen bestämt att gå promme med Beckan igår kväll , men det hade jag mage nog att avboka när The Rycket kom. När Gubben kom hem och öppnade dörren och tjoade : Ska vi springa NU ??? JAAAA det ska vi verkligen blev svaret. På med löparkläder och skorna och Olle fick sin fina sele på sig och så drog vi iväg. Jag hade ganska låga förväntningar, har ju inte sprungit sen operationen, drygt 4 månader sen. Men det var inget fel på motivationen i alla fall =) Förra gången vi sprang ( läs Joggade/ lufsade) så klarade jag ju hela spåret , för första gången. Det visste jag ju att det inte skulle gå denna gång, då det var så länge sen. Men jag tänkte försöka mig på att bara gå nån kort minut i mitten och jogga resten. Men se på självaste fan - jag joggade hela varvet och kände mig helstark. Kändes självklart! Hur sjutton är det möjligt? Nu kommer snart min minisenior hem, och även han har lovat att ta med sig mamman ut en sväng i spåret under sitt påsklov. Så det ska nog gå fint ! Målet är att efter sommaren kunna lufs-jogga 5 km utan att stanna ! Återstår att se, men man ska ju sätta målen högt väl ? Höga realistiska mål är helt rätt! Då kan det väl inte gå fel !


RSS 2.0