sshhhhh

måste skriva tyst idag ..... eller i alla fall lite tyst =) här har natten varit annorlunda. Grabben sökte jobb till hösten som tidningsbud. Han tänkte det skulle passa honom ihop med all träning han ska klara av varje dag. Men dom ville ha honom direkt ! Så inatt / i morse var han med och fick lära sig rundan. Och så ska han göra ett par veckors jobb, efter kanot-SM ! Men tillbaka till natten då .... jag vaknade halv 2 och trodde han hade försovit sig. Upp och klappa lite på honom, men nä han skulle upp senare. Sen kom, och upp han gick. Åt och åkte iväg. 3 gånger hittills som mamma Lotta varit vaken .... Sen var det gubbens tur. Hans klocka ringde, upp han gick, åt och iväg. Jag hann somna till mellan, så 5 gånger uppvaknade nu ... Sen kommer grabben hem, jag vaknar igen och somnar om. Vaknar av att han sätter på duschen !! 7 uppvaknande senare och jag kan INTE somna om !! Huu vilken natt. Men man lär sig väl. Jag vänjer mig väl ! Men nu är det min tur, nu ska jag få gå in och väcka honom !!!
 
Igår kväll fick jag mig en Diddi-tur igen! Det är såååå kul ! Och nu börjar jag få kläm på hennes galopp också. Om jag bara driver på och håller in henne samtidigt, så hon får en mjuk fin långsam galopp så sitter jag som gjuten i sadeln.... så det gjorde vi massor igår. Det var olidligt med blinningar som bet både hästarna och mig o Astrid igår, så vi fick "springa" ifrån dom läskiga djuren. Vi skrittade i skuggan, och galopperade i solen =) Livet är gött !
 
 
 
 
 

Proffs

Jag har fått hjälp. Ser ni det ? Jag ville ha en ny bakgrund och kände mig inte tillräckligt motiverad att lära mig hur man gör .... så jag mailade min nätdoktor Linda och hon fixade detta åt mig. Jag har minsann gjort den själv. Hittade en sida där man kan leka med olika mönster och storlekar och färger och sånt, och satte ihop den så fint. Men att sen få ut den på min sida, ja då var energin slut. Men som vanligt hade Linda mer energi. Eller om hon bara är för snäll, jag vet inte vilket =) Visst är den fin ? Det är mina färger ... brunt och svagt rosa ... gillas !!
 
Annars går det lungt tillväga här hemma. Återhämtar mig än , och igår kväll fick jag värsta migränanfallet. Det har jag inte alls ofta längre, brukar hoppa på mig några gånger / år bara. Men igår så ..... i med en hög pillar och ner med rullgardinerna och sova bort det. Och försvann gjorde det ! Man lär sig !! Men imorgon blir det andra bullar. I morgon ska jag äta bullar med bästa Kajsan. Vi ska ta oss en fika på stan. Vi har haft svårt ett tag att hitta tider som passar oss båda. Det brukar av nån konstig (kanot) anledning bli så på sommaren. Men vi tar det igen det när vi kan. Med besked ! Så det ska bli jättemysigt att få en Kajsa-stund igen! Shopping och fika, it is !!
 
 

Frånvaro

Jag har tappat bort bloggen lite. Inte för att jag inte tycker det är kul, utan för jag har varit så sliten av influensan så det har inte riktigt räckt till liksom. Jag har tänkt och börjat att göra inlägg men sen har inte tanken riktigt orkat gå vidare. Men bättre sent än aldrig i alla fall. Fint att ni finns kvar i alla fall .... jag ser att ni är här ibland ! Det är kul ! Annars har jag inte gjort så mycket. Jag har hostat , hostat , hostat , snorat och varit allmänt skitdålig. Men i helgen fick vi i alla fall träffat lite folk. Beckan och jag slängde in en tur på Kinnekulle på Nordsvenska hästar. Jag red en Tronar. Han var lite ny där, och han var spännande. Underbar ! Han var framåt som tusan och glad i livet. Det gillas. Han hade den längsta och tjockaste man jag någonsin sett. Helt otroligt. Sen kom midsommarafton ! Först småtjejerna :) det var mysigt, vi träffar dom inte alls ofta så det var kul. Sen har vi spelat fotbollsgolf med brorsan och hans tjej. Det var härligt. Ösregn är inte rätt ord, det var blött ända in i märgen efter men skitkul ändå. Och helgen avslutades med en härlig ridtur på Diddi. Jag har fått förmånen att komma till Astrid och rida hennes häst Diddi ibland. Jag känner mig väldigt till-lyxad av detta =) Diddi är en korsning mellan fjording och varmblod och en underbar häst. Hon är toppenpigg utan att vara stirrig. Jag har inte riktigt hittat rätt i sadeln än i hennes korta galopp men det kommer. Vi jobbar vidare för jag får komma tillbaka jag =) Lyxigt som sagt !
 

time



Åh fy sjuttan va sjuk jag är !
Detta är verkligen pissigt .... men pissigare är att Mackan har varit så himlans sjuk !
Jag är hellre mer sjuk, så han få vara frisk ... det är väl mamman i mig som känner så.
Och nu har vi båda åkt på influensan ... riktigt tufft ! Har varit en pärs ! 
Nu kan vi bara hoppas att gubben slipper undan. Han har ju haft en del ändå i våras. 
jag har sovit i soffan dom sista nätterna så han ska få sova ifred, han som är på vägarna hela dagarna.
Man gör vad man kan för att vara snäll elller hur !

Men det känns ju sådär, eftersom Mackan egentligen ska köra sitt toppningsläger inför SM just nu.
OCH han ska egentligen vara i Köpenhamn på uttagningstävling på midsommarhelgen.
Men än så länge har han inte slagit bort det. Han har ett litet hopp om att det ska gå !!

Jaja.... det återstår att se. Men pissigt är det i alla fall =)


Gosöron

Söndag ..... har jobbat söndag ..... har skitont i halsen söndag ....... har varit och ridit söndag :-)

Idag har jag ridit en häst som heter Diddi. Det gick hur bra som helst.
Och det var en annorlunda upplevelse, typ som på en djurpark :-)
Vi såg en räv som sprang över vägen där vi red,
när vi red genom en åker hoppade en rådjursbock upp och iväg
och vi har kämpat oss förbi en farlig hästtransport =)
Jag njöt hela tiden !!!!!
Och det bästa - jag får komma tillbaka !!!




Finfesten

Dax för Studentbalen
Den gick av stapeln på Nynäs slott och Mackan med balsällskap var så fina !!
Hittade såklart en Balhäst också =)






Student 2012

Det är min grabb det !! Student 2012 ! Det har varit så grymt roligt. Mackan har haft så himlans skitkul och vi brevid har njutit till fullo av hans glädje och allt runt omkring här uppe ! Det är precis så som man vill att det ska få vara. Jag har verkligen hoppats att Mackan skulle få ha sååååå här kul. Man tar bara studenten 1 gång ! Och sååå kul har han fått ha :) Det värmer gott i mitt mammahjärta! Och det är så rätt att vi gjorde mottagningen tillsammans för alla 8 KG-studenter. Dom gick ju ur sin klass på sin skola såklart, men sen hade vi dom 8 tillsammans på mottagningen. Härligt för dom. Det var tufft att ro iland en mottagning för 150 gäster men det gick! Och alla var glada och hade kul ! Precis som det ska va !!!








Vår hund är snyggast i världen



Livsnjutare !

Jag njuter av livet !
Till fullo !!!!!

Jag hänger som en skogssnigel på min supersenior !!



Och det är fler som njuter av livet här




Den ene knäppare än den andre !!

Men vi har det jättebra. Vi njuter till fullo i vår DeLyxan.
Vi häpnar fortfarande vad himlans bra vi har det i våran fina husvagn !!

Livet är allt bra göttigt !!


V.I.P

Jag har haft en underbar vecka. Livet lekar och som en extra bonus ska jag få åka upp till Nyköping och Mackan om bara 2 dagar. Så härligt. Veckan började med att jag var och tittade på lilla Lisa som var och hopptränade sin häst Tina Turner. Nu ska det väl sägas att Lisa inte är så liten längre, hon är ju faktiskt 16 år fyllda men på nått sätt så tänker man ändå på henne som lilla Lisa. Kanske för att hon är yngst av sina 3 systrar ! Jag var i alla fall där och njöt. Dom hoppar jättehögt och har en jättebra tränar som slipar dom fint. Både Lisa och Tina var jätteduktiga och jobbade hårt. Och efter passet så fick jag den stora äran att leda omkring fina Tina så hon blev sval och skön. Det är en riktig häst. Hon är så fin och snäll och riktig på nått sätt !! Sen på torsdagen var det dax för en härlig tur på Troll igen. Denna gången ökade vi farten lite och hade en skönt tur, jag på Troll och Maria på Krut. Det är en fin lyx att bara få komma när man vill och få rida nån annans häst sådär. Känner mig väldigt VIP ..

Och sen kom äntligen fredagen !! Och jag fick byta häst inför denna lektionen. Jag älskar ju Houdini men kände nu att jag var jättesugen på att prova nytt och det fick jag. Jag var uppskriven på en häst som heter Otello. Har varit nyfiken på honom en längre tid så jag blev jätteglad samtidigt som jag blev helt förskrämd. För Otello leker man inte med när man gör iordning honom. Man måste vara lugn stabil trygg och man får inte visa sig det minsta rädd. Men rädd är just vad jag är för honom i spiltan, då jag har sett hur han kan vara där. Han ÄR en jättesnäll häst NÄR man väl är klar med sadel och träns men innan dess är han mindre trevlig för en osäker tjej som mig. Men jag fick hjälp, och sen kelade vi Otello och jag, när han var klar vill säga. Och han var super att rida. Jag är hur nöjd som helst. Han gick jättefint och jag vill jättegärna rida honom igen. Vi ska på kurs 3 dagar i stallet i augusti och jag drömmer om att få ha honom då !!! Och efter passet sen, då var han så gullig, vi kelade och delade morot tillsammans !! Livet leker och jag känner mig som världens värsta V.I.P !!


Min hästvecka ... Tina, Troll och Otello !!


RSS 2.0