Home, cold home ...

Nu är vi hemma .... hemma efter 1 veckas ryggläge på stranden i Turkiet. Vi har haft det hur bra som helst. Riktigt varmt, mellan 35-40 grader varje dag. Kvällarna har varit hur sköna som helst, med 30-32 graders kvällsvärme till all god mat. Dagarna har varit långa och lata och sköna på solstolen. Vi har verkligen inte gjort mycket alls. 1 dag var vi ute på en heldagstur på havet med en båt. Båten var gjord för typ 150 gäster, vi var ca 45 stycken så det var hur lyxigt och skönt som helst. Vi åkte runt och gjorde massa badstopp och åt en härlig lunch ute på havet. Vi tog oxå lokalbussen en dag till en annan by. Där hittade vi stranden och där var vi typ själva. Det var brevid ett lyxhotell, och där låg folk av nån konstig anledning vid poolen istället så vi var väldigt ensamma på stranden. Och va fina alla stränder var. I denna byn var det stenstrand, men sandbotten. Jätteklart vatten. Det blir det ju när det är stenstränder, ingen sand som rörs upp. I vår by hade både sten- och sandstrand att välja på. Sandstranden var något livligare på förmiddagen, då var det mycket barnfamiljer där, men dom försvann till sina hotell före lunch och sen infann sig lugnet..... vi har legat och bara läst, varit och bara slappat. Total vila i 1 vecka för oss alla tre !! Kort kommer snart ....
 
Idag i kylan här hemma, både inne och ute tycker vi det är skitkallt, har vi varit ute o gått mycket med Olle. Oj vad vi har saknar honom ! Ena turen fick vi sällskap av Chicka och hennes husse. Dom leker jättebra ihop, hon är så snabb och pigg och det gillar Olle. Dom badade till o med, vid Skogshyddan ! Kallt säger jag bara !!
 
 

Vargmamman

Min lille har hamnat på sjukhus. Eller lille och lille, han är ju dock 19 år men just nu tycker jag han är lille ! Han har haft problem med magen i 9 dagar och tillslut fick vi söka vård. Först vårdcentralen där det inte blev så mycket mer. Vi gav det 2 dagar till och sen fick vi söka akut. Då hade han kramper. Dom la genast in honom på sjukhuset, med dropp och flytande föda. Och så började utredningen. Nu har dom hittat en tarm-inflammation. Stackars min lille ! Han har ont, han kan inte äta, han får inte äta, han får sova där OCH dom gör massa läskiga undersökningar. MEN dom tog så bra och snabbt tag i detta. Jätteskönt. Allvar direkt liksom. Nu ska det behandlas och hoppas vi får reda på varför han fick detta.Om det är engångssak eller om det kommer att komma åter. Och som sagt, det är jobbigt att vara mamma till en 19-åring nu. Han är ju liksom vuxen men ändå inte. Jag vill vara där hela tiden, men det funkar ju inte. Han vill vila och sova och vill såklart inte ha mamma där hela tiden ! Samtidigt är 19 år inte så mycket när man är sjuk ! Det är ju dock första gången han ska sova på sjukan själv. Och att få göra massa undersökningar själv. Men han är tapper och duktig och tålig. Han är mammas pojk !!
 

To be there

Ibland finner man en vän när man minst anar det. Och där man minst anar det. En vän som med tiden börjar betyda väldigt mycket. En vän man saknar när man inte når varandra. En vän som man kanske inte ens har träffat än , liksom på riktigt ! Jag har en sån vän. Som betyder massor för mig. Som jag så gärna skulle träffa men vi har så svårt att få till det, för vi bor ganska långt ifrån varandra. Men man kan ändå finnas där för varandra ju.
 
Just nu har den vännen det tufft. Och jag skulle vilja finnas där. Jag kan inte finnas DÄR men jag finns ändå.
Kram på dig, DU vet att JAG finns här. Och du vet - det är ok att kräkas ur sig det hela !!
 
 

Bara vi

Jodå , visst längtar jag till Kemer nu!
 
Speciellt nu, när jag har så himlans ont i kroppen.
Längtar efter solen och värmen.
Efter att få vara vi !
Läntar efter att få bada och sola och äta gott!
Efter att få vara vi !
Längtar efter att ladda kroppen med energi inför den råa hösten.
Efter att få vara vi !
Längtar efter att ha så kul som vi har tillsammans !
 
Jodå, livet är allt rätt gött !!
 

20120304 med Lena PH som sällskap

 

 

 

 


                 ♫ Ont, det gör ont men det går
                 Det gör ont mest hela natten
                 Men även på dan
                 Jag vet att det gör ont
                 Det gör ont men ändå
                 Jag har klarat mig rätt länge
                 Jag börjar blir van
                 Och alla omkring dom märker ingenting
                 Det gör ont, så ont ♫

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0