Hoppsan :-)Min fina gubbe lyckades toka till det lite i första lyftet på tävlingen för några veckor sen.
Jag som då stod och väntade på honom i lyftet, för att langa på honom en vätskepåse,
kunde ju inte fota. Men nån annan var snabb och snäll så jag kan få visa er här !!!

HEJJA PERKA !!!!

Du lyckades nog på året första tävling, att få till ÅRETS LYFTBILD INOM MARATON !!


Sommardag

Har haft en skön sommardag idag. Dagen började vid kanothuset, med lite kids som paddlade. Även gubben och minisenioren var där idag. Får ju ha min lilleman hemma, över Mors Dag. Sen blev det att sova middag - ute i solen i solstolen ! Jag råkade somna som en liten gris ... det var hur gött som helst. Och jag gjorde en löparrunda på eftermiddagen. Detta till trots att jag redan klarat av min veckolöpning. Så det var bara bonus. 3,65 km blev det idag, i värmen. Härligt. Kändes rätt ok idag. Tungt i slutet, det är ju ändå varmt ute ! Men skönt! Jag dyrkar verkligen solen.  Solen och värmen är det bästa !!! Hoppas det får vara så här länge NU !!!


Mackan med polare !!

Freddan tog sig ett bad efter passet !

Brännan efter dagens pass .... mindre snyggt ! Linne på nästa gång !
Och NÄÄ det är inte min kropp på bilden !!


Svartbotrollet

Jag har precis kommit hem från en av dom underbaraste kvällarna i mitt liv !!
Jag har varit och fått rida Troll. Han är ett härligt underbart kallblod.
Och det bästa av allt - Jag får komma tillbaka snart och göra om det !!


Trädgårdsarbete

Idag är det gräsklippardag. Det är ett tungt jobb =)


Jag ler lite dock, när jag ser grannen jaga sin nya robot på stenplattorna !!!
Dom skulle skaffat sig en Husqvarna dom med =)


Snyggo !!

Det går ju inte annat än avguda denna store stabile starke envise läckra fantastiska snälle kille !!
Hundliv


LÔTTEN


Tankar som styr

Som lagledare är man INTE förälder, man har lika stort ansvar för alla tävlande. Det är viktigt att lagledaren stöttar och coachar dom tävlande på alla sätt för att de ska kunna prestera maximalt.

Den här meningen hittade jag på en sida för utbildning av lagledare. Tycker att den tar upp bland det viktigast som finns inom idrotten. För utan bra lagledare får man ingen bra laganda. Då fattas VI-känslan .... Och även efter en tävling, vilken sport det än rör sig om, har lagledaren också en viktig roll. Att stämma av. Kolla med alla efter hur det kändes. Kunde du eller jag gjort nått annorlunda eller kändes allt rätt för dig som tävlande ? Och som meningen säger : man är INTE förälder. Här kommer det ofta till korta har jag förstått. Och även på hemmaplan efter  .... när man lämnar ifrån sig ansvaret till nästa person. När man lämnar över. Då lämnar man över allt om alla. är man en bra lagledare. Detta fattas många lagledare tyvärr !!

I Lidköpings kanotförening har vi många lagledare. Men viktig är att vi har 2 riktig bra lagledare. Båda två är gamla kanotister, kanske är det just det som gör att dom kan se alla tävlande en helg. Inte bara "sina egna". Dom skulle aldrig lämna ifrån sig ett halvgjort arbete. Dom lyckas se allas lopp, lyckas kommentera nått lopp av alla tävlande och då är vi många från lidköping som tävlar dom stora helgerna. Framför allt så förstår dom vad en prestation är. Ibland är det inte placeringen som är prestationen, utan prestationen i sig. Och då är man en bra lagledare, en bra lagkamrat och en bra person. En viktig kugge.


I helgen som gick var Mackan och körde en uttagningstävling i Maraton. Denna tävling kunde ta honom till
Nordiska mästerskapen i Norge, som sen i sin tur kunde leda till Världs-cup i Köpenhamn. Mackan blev klart godkänd =) För han körde SÅÅÅÅ bra så han behövde inte åka till Nordiska, utan han blev uttagen direkt till Världs-cupen. Och DET är en prestation. Han är nämligen precis nybliven senior, och slåss nu mot alla dom skitduktiga äldre seniorererna. Och han gjorde det riktigt bra i helgen. Han knep SILVRET !! Bra kämpat Lillen !!


Och här är en till som gjorde skitbra ifrån sig, landslag eller inte ! Perka körde veteranklassen och tog sig strålande igenom sina 24 km . Som silvermedaljör ! Och efter sviter av Twar, så är det i sig en riktig prestation !


Min tredje pojk gjorde också strålande ifrån sig. Som tålmodig, snäll och underbar som bara han är !


så rätt man kan ha då ...

Har varit hos tandis idag ju .... är hemma nu, och tycker väldigt synd om mig själv !! För såklart gick det ju inte bara sådär enkelt inte... Eller jo, själva besöket gick faktiskt finfint. Hon är så snäll och petar så försiktigt och blåser så försiktigt och är sååååå gullig utan att bli fjollig med mig =) Men facit blev att det ska dras ut en visdomstand !!!!!! HUUUUUUUUUUUUU va läskigt. Då började tåren växa i ögat på Lôtten !! Men vi har bestämt att hon skicka en remiss så jag får bli sövd, för detta löser jag nog inte annars. Och då ska dom nog samtidigt passa på att laga två hål som jag har. Dom är väldigt små, men hon tycket jag skulle klippa till med det när jag ändå sover! Det var ju supersmart tänkt av henne. Så nu ska jag bara behöva gå o vänta och vara fundersam på när det blir. Så gubben är ledig samtidigt. För såklart vill jag ju , barnslig som jag är, ha med mig sällskap in =) Men man ska ju vara barnslig sägs det ! Man ska ju ha barnasinnet kvar så länge man kan !!!


uschdag

Idag ska jag till tandläkaren .... Jag hatar det. På riktigt. Inte sådär som många säger att : det är inte så mysigt. Utan jag hatar det på riktigt. Jag blir orolig, sover dåligt, kass i kistan och på dåligt humör. Och jag överlever bara undersökningen. Ska dom hitta på nått annat får dom ta till våld =) Eller söva mig, det går fint det med ! Så idag är det en riktig uschdag !!! Det ska väl sägas att jag har världens bästa tandläkare. Sen jag började hos henne, så går det ändå i alla fall lite bättre ! Så om sisådär en 200 år så kanske jag känner mig jättetrygg och kan göra allt där utan att få utbrott !!


Ibland är det rätt tråkigt ändå ...

Ser ni nått fel här ???


En del syns mer än andra

Gubben har köpt nya löparskor ....
Han gillar nog att synas för han gick bazinga i affären när han såg dessa :


Man kan nog säga att han kommer göra succé när Mackan får se dom !!

Jag vill istället ha dessa läckerbitar, som jag hittade på en tjej på dansskolan för ett tag sen


Tyvärr fanns dom inte i sverige än sa hon, men jag väntar så glatt på dom !!


Vårfint

Har planterat lite på våran annorlunda stubbe


Galet

Jag tror minsann folk är helt galna. Helt urflippade helt enkelt. Dom måste helt enkelt ha tappat förståndet av den här väldigt långa icke-våriga vår ! Igår var det ju riktig vår. Varmt o skönt även i skuggan och man kunde ana att nu kommer våren äntligen komma hit. När jag var ute i trädgården med Olle, så såg jag folk som gick i shorts och t-shirt och det såg jätteskönt ut. Men så idag , så skulle jag gå spåret med Olle och då såg jag dom ! Dom som helt plötsligt trodde att även sommaren är här. När vi gick spåret idag, var klockan typ 08 ... och det var 9 grader varmt. Samma grader som förra veckan när jag gick samma spår vid ungefär samma tid. Och då mötte jag människor i mössa och uppdragen jacka, precis likadant klädda som jag. Fast jag hade såklart vantar också! Idag, med samma temp ute, så kom dom i shorts och t-shirt. Och en del i en kort jeansjacka. Det var bara jag och någon mer smart människa som hade mössan på och jackan knäppt. Hur kommer detta sig? Det var ju lika kallt idag som förra veckan! Är det någon form av fördröjning, så dom inte kände idag att det inte var så varmt som igår ? Eller är det bara att dom har längtat så länge, så dom tar alla chanser dom kan ? Ja, inte vet jag, för jag fortsätter klä på mig som man bör! Man ska svettas in våren, och frysa in hösten! Då mår kroppen och immunförsvaret som bäst! Men jag har ju i alla fall slutat med Långkalsongerna =) Jag är på rätt väg !Förra våren ! Då hade den kommit lite längre vid den här tiden ! Men det kommer .....


RSS 2.0