Anka à l'orange

Det skapas oreda fort.... Jag är väldigt klar över att rutiner, och att man är konsekvent skapar ro. Ro och stabilitet och att det då är lättare att få lyckas med det man vill. En del behöver rutiner och fasta regler för att dom ska vara lyckliga. Annars blir det oreda i hemmet !

Så är det här.... Inte med Mackan så mycket längre :) Han har egna rutiner och regler nu när han flyttat hemifrån. Men vi höll ganska hårt på det när han var liten. Nä jag menar med OLLE !!! Där får man se till att stå för det man säger. Han man sagt NEJ så får man fan se till att hålla fast vid det. Även om man ångrar sig. Som med små barn ungefär. Nu är det så att Mackan varit hemma några dagar och då är vi lite slappa med vissa regler. Som att Olle DÅ får sova i sängen med Mackan. Det är bara det att Olle då tycker att då kan man göra som man vill med allt i Mackans rum.... Ta alla saker och bära runt i hela huset, gå upp i sängen även när inte Mackan ligger där.

Denna gång har Olle gått ett steg längre - Nu när Mackan har åkt så ÄGER Olle fortfarande allt i det rummet. Han går upp i sängen och hämtar gosedjuren nu. Är ett väldigt springande efter honom. Han VET att han inte får men han kan inte riktigt hjälpa att det lockar så. Men han är ändå ärlig -  han kommer och visar (den token) att han varit där o tagit nått.

Favoriten är Ankan. Den är såååå gosig och han är så stolt när han hämtat den. Jag hör min röst säga NEJ men hela mitt ansikte och kroppsspråk säger - gud vad du är söt din tokiga hund !!!

Vad göra ? Ge efter eller stå fast ? Jag har snällt lagt det beslutet på Mackan. Har skickat en fråga om inte Olle kan få hans Anka.... Tror nog att även Mackan smälter. Tror inte ni ? Kolla bara in bilderna!
Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hahahaaa, ankan ser ju ut precis som Anki i Anki&Pytte - skönt att Olle äntligen får tyst

på det jäkla oljudet! Han har ett fint grepp om

näbben där! ;)

2011-02-24 @ 11:29:16
Postat av: viktkamp

söta bilder =)

2011-02-24 @ 11:44:50
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: AK

aaaaaw klart han ska ha ankan!!

Och sova i sängen!

2011-02-24 @ 17:51:33
URL: http://bacillen.wordpress.com
Postat av: Josefin

Tack Lotta! Kul att du också har en blogg! Vilken skön kille han verkar vara den där Olle ;)

2011-02-25 @ 03:05:43
URL: http://josefinnordlow.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0