Shopping

Idag ska det shoppas. Vi har en hel del paket att införskaffa. Och då kan det ju råka komma med nått litet till småtjejerna i göteborg. Det är ju så roligt att handla åt dom. Handlade av förklarliga själ bara på killavdelningen när min grabb var liten så , JAAA det är skitkul. Mer skitkul eftersom vi verkligen ser och hör att det uppskattas. Dom blir använda och vi får se dom på . GILLAS !! Idag är det paket till gubbens kusinbarn. Och gubbens kusingubbe :) Vi ska på ett trippelkalas i morgon hos dom. Kanske kan det komma med nått litet även till mig! Man vet aldrig. Och så blir det väl veckohandlingen. DEN är ju mindre kul. Viktigt dock !

Nu ska Olle ta ut sin husse på en löparrunda. Det är kallt idag så det får bli i Mattetempo. Alltså dom får sänka hastigeten till hälften typ. Måste vara rädd om vår lille goeolle !

Klockan 20.46 ska vi leverera 1 styck bil till stationen i Lidköping. Då kommer Mackan med tåget och sen får vi bara sitta i passagerarsätet tills ondag eftermiddag. Då tror han helt plötsligt att bilen är hans :)

Här är Mackan med träningskompis Annie ute och åker skidor med Olle !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0