Uppåt väggarna

Ja var ska jag börja ? Kanske från början ?

När vi köpte våran goe lille Olle så visade det sig att han gillade INTE dom gula fina tapeterna vi har i hallan utan började att riva ner dom åt oss. Vi som är så smarta förstod ju direkt att han inte gillade gult.
Men vi sa som så att vi väntar till vintern att tapetsera om, han får faktiskt försöka stå ut tills dess.

Och nu är det dax ! Nu har jag hämtat hem några kataloger. Nu är det ju så att göra allt tråkigt förarbete, sätta upp nya tapeten eller åka o välja nya lister o sätta upp dom INTE blir det tuffa jobbet här hos oss. Det blir att välja! Vi har egentligen lika smak, kan gå lite åt olika håll ibland men vi är oftast väldigt överens när det kommer till sånna tycken o smaker. Men ibland tar vi lite onödiga vägar dit. Och det är ju så att vi har inga planer på att byta igen inom en snar framtid så vi vill väldigt gärna att det blir helrätt direkt!

Men hör o häpna, vi hittade redan i katalog nr 2 en kombo vi nog kan gilla båda två. Och då var detta första laddningen kataloger jag tog hem! Så ska det se ut.... Göttigt! Så nu vet vi i alla fall vilket håll vi ska spana på. En vända till i tapetaffären sen är vi på det klara att börja! Hur skönt ska inte det bli med en hall som har tapeter ända ner till golvlisten? :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad fint! Vi håller också på och målar om!

2011-01-19 @ 09:50:20
URL: http://headlong.blogg.se/
Postat av: AK

Var noga med att involvera Olle i färgvalet också... ;)

2011-01-19 @ 17:10:43
URL: http://bacillen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0