Sjung om studenterna !!

Igår sprang studenterna ut här i stan. Och tanken var ju att jag skulle bloggat om det igår kväll när vi kom hem MEN då var jag såååå trött så det fick bli nu istället. Nu när jag sitter här och inser att jag från o med NU har 38 hela dagar semester att se fram emot. Så himlans skönt. 3 veckor hemmavid och 2 veckor på andra orter. Och så lite smått resande över helger såklart, så är det ju att vara en kanotfamilj. Ständigt packad husvagn !!!!

Igår hade vi både Adam och Louise som tog studenten. Och så hade vi en del kanotungdomar som tog studenten också. Så det var ett himlans springade bland alla folk för att hitta alla. Vi fick helt enkelt dela upp oss lite så vi inte skulle missa någon. Och vi fick med dom vi skulle. Skönt...

Adam är gubbens kusinbarn. Vi började där efter utspringet och där fick vi god exotiskt planka. Supergott. Och trevligt som vanligt hos Brandts. Det är det alltid. Och Adam är gubbens fadderbarn så det är ju lite speciellt ju !! Vi hann tyvärr inte med o stanna för att se vad han fick för fint för vi fick skynda vidare till Louise och även fira henne. Louise är Mackans kusin på pappas sida :) Där tog vi tårtan. Kanonupplägg av oss där. Mat hos första, tårta hos andra. Där fick vi även se presentöppning och balklänningen som hon ska ha på sig på balen på fredag. Och se på hennes Stipende hon fått av Svenska Handels för bla hennes UTMÄRKTA betyg ! Smart tjej !!



Adam Brandt



Louise Johnsson



En liten samling över vår övriga tid på studenten 2011 !!!


Kommentarer
Postat av: jessica

sv: ja, huuuuur kunde du veta det ? ;D haha :D

2011-06-16 @ 21:04:49
URL: http://jessicaandree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0