Vredens bageri ...

Fyra dagar har jag jobbat denna vecka och nu är arbetsveckan slut . Nu är jag ledig tills måndag kl 10.30. Och det är välförtjänt denna gång ska ni veta. Oh My Good vad skitjobbigt det har varit denna veckan. Alltså inte jobbigt som det kan vara ibland utan verkligen SKITJOBBIGT! Det har fattats en del ordinarie personal och alla vikarier är inte riktigt samma sak. Alltså vi har många bra vikarier, det är inte så jag menar. Flera av dom är bra mycket bättre än en del av våra ordinarie, utan det är bara det att när någon nyckelperson fattas blir det så rörigt! Det är precis som folk passar på. En del försvinner ut, en del bara far runt överallt, del maskar mer än vanligt och en del har svårt för att passa tiderna. Små saker som blir så stora ibland. Onödigt men ofrånkomligt !  

Men MÅNGA jobbar på som små slavar. Och som denna veckan då , när det är över 30 grader varmt INNE där vi jobbar OCH tillråga på allt är brödet skitdåligt , då blir det extra jobbigt ! Alla blir lätt griniga och tålamodet tryter verkligen. Just nu är tålamodet så lågt att det nästan inte existerar !! Man försöker gå i sin egna lilla bubbla för att inte säga vad man känner just då... utan hinna kyla av sig lite först. Man bara gör.. utan att tänka !!

Och jag har i alla fall dom 2 allra bästa att jobba med. Vi tre behöver inte prata så mycket om vi inte vill utan vi bara gör. Det flyter på, vi är där vi ska vara, och kommer när vi ska. Vi jobbar på enligt "den gamla" metoden och det funkar finfint för oss. Det är skönt att tänka på att vi alla tre har semester samtidigt, så vi alla tre är tillbaka samtidigt. Då blir nog semesterperioden överkommlig ändå. För snart är ju semestern här ! Vilken skön tröst !!



En vecka av vår semester ska tillbringas i Kroatien. Dit har Mackan lyckats ta sig till EM i kanotsprint.
Och då flyger såklart vi dit för att Hejja och passa på att sola och bada lite !! Fantastiskt TACK till Mackan !!


Kommentarer
Postat av: EWELINA JOHNSSON!

ååh, taack !! :)

2011-06-09 @ 13:56:01
URL: http://johnsonplaze.blogg.se/
Postat av: Viktkamp

låter lite som om vi jobbar på samma jobb =P Varmt är bara förnamnet! Kram

2011-06-09 @ 21:17:32
URL: http://viktkamp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0