Lite bortglömt ??

Nä.. jag har bara inte riktigt haft tid !!! Helgen spenderades ju vid Rocksjön i Jönköping. Det var sista svenska tävlingen för året och det var en hektisk tävling. Otroligt dåligt upplägg för i alla fall seniorerna. Lördagen slutade med att Mackan hade gjort inte mindre än 8 lopp !!! 8 LOPP !!! Och av dom 8 loppen var det 5 stycken 1000m. Och när flera innan hade frågat om inte tävlingen kunde läggas upp på ett lite bättre sätt svarades det att : Man har ju specialiserat sig när man är senior ! Hallå - man blir senior på riktigt när man är 19 år. Det betyder att man börjar köra där när man är 18. Det är väldigt få som specialiserar sig inom kanot. Dels för att sporten inte är jättestor och dels för att många "äldre" kör väldigt länge och bra så dom yngre vill göra det dom gillar och är bra på. Dom gillar att köra olika sträckor. Det är väl en 5 killar och och par-3 tjejer i sverige som bara kör 1 distans. Så NEJ, det är dumt att tycka att dom inte ska kunna köra 2 distaner på en och samma helg !! Korkat helt enkelt! Annars gjorde vår junior alldeles strålande ifrån sig i Seniorklassen !! Gött inför vinterträningen !!!

Och måndagen var lam.... slö..... trött..... och så gick jag på stan med mamma och moster Lisabettan. Fick köpt mig gardiner till sovrummet, äntligen !! Och sen så skulle vi prova Lisabettans och Uffes förtält. Dom hade ett som dom inte använder alls, och vi har ju inget till våran De'Lyxan! Och då ville vi köpa deras ! Bra va ? Och det passade som om det var gjort för våran vagn. !! Och dom är så snälla så pengen vi skulle ge dom, gav dom till Mackan som lite sponsring !! Så nu är även Mackan jätteglad för vårat nya förtält !! Tack morbror och moster !!

Och IDAG HAR JAG JOBBAT !! Härligt !! Och jobbigt. Är alltid lite jobbigt för kroppen att komma igen. Men det är så skönt... Har varit tråkigt och jobbigt att gå hemma och ha ont. Och ensamt =( Men nu är jag i farten igen !!!


Kommentarer
Postat av: 113

Sv: Hehe, jag är tvungen att ha distans till mig själv och ibland går det riktigt bra! Jag är ju bara 25 år och min mage har massvis med år att dra ihop sig på. Som alla säger till mig "du är ju ung" ;) Även om det inte är någon tröst när det gäller barnaalstrandet så är det iaf en tröst i viktnedgången och hudens återhämtande!

KRam på dig och skönt att du är igång igen!

2011-09-21 @ 08:30:51
URL: http://hundratrettonkilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0