VM igen !!!

Jag är nog världens stoltaste mamma just nu. Han satte upp sina dröm-mål för säsongen och han tog alla dom målen med storm!! Vem hade vågat hoppas på 1 EM i sprint, 1 VM i sprint och även 1 VM i Maraton ???

Första målet var att göra Rönne-Å-loppet så himlans bra han bara kunde. Och det gjorde han. Han är junior, och körde med seniorerna mest hela loppet. Tappade nån gång, men hämtade strax upp igen. Det är strongt det !!

Sen var det ett par uttagningstävlingar han missade pga av luftrören men lyckades friska på sig så han kunde köra sista uttagningen inför Sprint-EM. Och där lyckades han bevisa för kapten att han hade i K4-an att göra.
Andra målet avklarat !!

EM kom, och med det en stor stor framgång för juniorkillarna och juniortjejerna ! Mackan satt i K4:an som körde 1000m och dom gjorde det med bravur !! Dom fyra i K4:an gjorde verkligen allt dom kunde för att prestera. Dom låg på läger och samtränade massor. Slet och harvade för att det skulle bli bra. Och så bra det blev. Så bra att dom fick förtroendet av kaptenen att åka till Tyskland och representera på Sprint-VM ! Stort som tusan... =)
Och Tredje målet avklarat !!!

VM kom och med den en A-final-plats för Juniorkillar i K4 1000m !! Och dom verkligen gjorde sitt lopp.
Dom hade satsat 2 hela veckor tillsammans i Nyköping och Malmö för samträning. Bott ihop, sovit ihop, ätit ihop, levt ihop och tränat ihop sig för att klara detta. Juniorklassen är tuff internationellt. Jättetuff.
Dom körde så bra så dom slutade 8:a i A-finalen och var så glada så dom dansade segerdans för kaptenen!!
Även Fjärde målet avklarat !!!!

Och nu i helgen då ? Jo nu var det dax för uttagningsloppet för Maraton-VM i Singapore.
Mackan och Jocke har satsat mycket på sin K2:a. Dom båda har inte kunnat köra några maratonlopp i sverige under sommaren då alla dom loppen krockat med dom Sprintloppen dom varit uttagna på. Så denna söndagen var väldigt viktigt och utslagsgivande för dom. En sån press man sätter på sig , kan ibland så slint. Men dom båda är bra på att hantera sånt. Dom ser till att ha roligt också !!! Och dom satte detta lopp ordentligt ! Efter andra lyftet (av fem) så drog dom iväg och lämnade dom övriga juniorerna och seniorerna bakom sig och sen började deras resa mot att utöka avstånde bakåt. Dom tog mer och mer för varje varv och körde helt ohotade över mållinjen helt själva. Och väldigt nöjda. Och varsin biljett rikare till Maraton-VM i Singapore i slutet av oktober!
Nu så var Femte målet avklarat !!!!!

Sjätte och sista målet återstår. Själva VM i Singapore... Dom kommer brilljera !! Såklart !!
Och bra av kaptenen att tänka på att dom får många dagar på plats INNAN loppen, så dom hinner vänja sig vid den riktigt heta värmen som är där då. Och dom hinner koppla av innan. Och stressa av. Och LADDA !!!!

GRATTIS MACKAN OCH JOCKE....
Detta har ni så förtjänat !!
1 EM och 2 VM samma säsong -  DET är svårslaget !!!

Lördagens finslipande !!


Söndagens lopp !





Kommentarer
Postat av: Sussi

Hej, vilken fin sida! Jättefina bilder och rolig läsning!Sussi

2011-09-12 @ 10:10:14
Postat av: Lindha

Förstår att mamma är stolt!! Härligt kämpat av killarna =)

2011-09-12 @ 10:15:49
Postat av: Susanne Johnsson

även som faster sträcker man lite extra på sig när man har en sååå duktig brorson.

2011-09-13 @ 20:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0