Mammas pojk =)

Igår var "vi" hos doktorn med Mackan. Alltså då han är i Nyköping och jag hemma i Lidköping så är det ju bara han som fysiskt varit hos doktorn. Men det går att begära att man som förälder får vara med via telefon när junioren är hos doktorn och man inte själv fysiskt kan närvara. Det var ett kanonbra sätt. Mackan tyckte ju såklart att han kunde klara detta själv, men det är ändå så att en mammas tyngd bakom sånt här väger en del. Även om Mackan är hur bra som helst på att prata för sig så är sjukvården ofta hur bra som helst på att köra över. Men inte idag inte. För det första var det en kanondoktor. En kvinna såklart då =) Hon tog det på allvar och var duktigt på att förklara. Och duktigt på att förstå vad vi sa om Röda listan. Röda Listan är en lista på Dopingklassade läkemedel och som kanotist (idrottare) får man inte använda läkemedel på den listan. Eller i alla fall när man är i "högre" idrottande. Om man tävlar på "lägre" nivå gäller inte samma sak. Det fick jag lära mig av Anna Karlsson på förbundet. Vilken kompetent och bra tjej. Tack Anna om du läser detta =).

Så nu ska han prova ett litet tag med lite medicin ihop med sin träning. Kommer gå fint. Och så ska hon ringa Mackan på fredag igen. Bara där är det ju kanon ju ! Och sen skickar hon honom vidare för utredning men det blir senare i höst, det tar ju alltid lite tid. Och han är ju inte lidande eller så utan har ju fått bra hjälp nu. BRA DÄR !!

Och på tal om kanot =) På SM tog min pojk inte mindre än 6 medaljer. Skitbra ! 3 guld, 1 silver och 2 brons ! Kanonbra gjort i den mycket hårda juniorherr-klassen. Dom slåss hårt för sina medaljer dom =)
Nu ligger han och 3 kompisar på hårdträning i Nyköping för sitt kommande VM. K4 1000m är det som gäller!


Kommentarer
Postat av: Viktkamp

han är verkligen duktig din mackan =) Grattis åter igen! Hoppas det hjälper med medicinen han fått! Kramar till er

2011-07-19 @ 15:28:22
URL: http://viktkamp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0